Werken bij MDK 

Benieuwd hoe het is om in een fijne, groene omgeving te werken? Word onze nieuwe collega!

MDK Flowers & Greens
MDK is een van de mooiste en vooruitstrevendste producenten van groene kamerplanten, snijgroen en tropische bloemen. Met zo’n 35 gezellige medewerkers in Nederland en 170 toppers in Ghana zorgen wij dagelijks met passie voor planten en klanten. Met de ambitie om het steeds met elkaar een stapje beter te doen, creëren wij innovatieve kamerplantconcepten voor de consument.

Beautanic Lifestyle
De toplijn van onze grote kamerplanten wordt als Beautanic Lifestyle concept aan tuincentrums in meerdere landen geleverd. Onze groene kamerplanten zijn bijzonder duurzaam en makkelijk in onderhoud, waardoor we een gezondere en groenere leefomgeving voor zowel in huis als op kantoor creëren. Iedere plant zit in een speciale hydropot met een ingebouwd watergeefsysteem en groeit op vulkaankorrels. Groene vingers of niet, met dit unieke concept kan iedereen genieten van groen in huis.

Herkomst planten
Alle planten, snijgroen en tropische bloemen worden geleverd vanuit onze kwekerij in Honselersdijk, maar de oorsprong van deze planten ligt bij ons productiebedrijf in Ghana. Het land heeft een ideaal klimaat om kamerplanten te laten groeien. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 25 hectare met ruimte voor toekomstige uitbreiding. Hier ligt de basis van de productie van onze grote, groene kamerplanten Beautanic Lifestyle. Ook groeien hier de kleine kamerplanten dat valt onder het merk LovinGreen en de tropische snijbladeren en -bloemen.

Bekijk alle vacatures.