MDK als werkgever 

Medewerkers leven mee met het bedrijf en zetten waar nodig een stapje extra. Het hele team zet zich in om met elkaar de werkzaamheden van de dag weer af te krijgen. Waar nodig helpen we elkaar en op die cultuur zijn we enorm trots. Bij MDK houden we van een open en eerlijke cultuur. We vertrouwen en helpen elkaar waar nodig. Wij willen graag dat onze medewerkers in hun kracht staan. Wij vinden het wel heel bijzonder dat het gemiddelde dienstverband 10 jaar is, dat zegt eigenlijk al genoeg.

Gezonde en fijne werksfeer
Je werkt elke dag met groene planten, zo heb je het gevoel alsof je in de natuur werkt. Zo schermen we in de zomer de zon weg en in de winter is het aangenaam warm in de kas. Bij elke werkplek zorgen we ervoor dat deze ruim voldoet aan de arbo-eisen om het werken zo prettig mogelijk te maken. Werkzaamheden proberen we ook zoveel mogelijk te laten rouleren zodat het nooit saai wordt.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Naast een passend salaris die past bij jou leeftijd en ervaring, kun je binnen het bedrijf blijven doorgroeien. Er zijn vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van cursussen of een opleiding.

Meer dan alleen werken
Wij hebben een actieve personeelsvereniging die steeds leuke activiteiten organiseert. Van gezellig barbecueën tot een foodtruck party. Ook zijn er regelmatig een vrijdagmiddagborrels met een heerlijk hapje en een drankje. Zo zorgen wij voor een hecht team spirit binnen het bedrijf. Ben jij er de volgende keer ook bij?