Beautanic Lifestyle

Beautanic Lifestyle is het merk waarmee we ons inzetten meer mensen van groen in huis te laten genieten. Planten zijn luchtzuiverend en brengen een gezondere atmosfeer in huis en op kantoor. Veel mensen zijn echter onzeker over de verzorging van de planten. Hoeveel water heeft mijn plant nodig? Wanneer heb ik hem ook alweer voor het laatst water gegeven? Deze onzekerheden zijn nu verleden tijd. Door de watermeter kan de behoefte van de plant eenvoudig afgelezen worden!

De Beautanic Lifestyle planten  worden geproduceerd op vulkaankorrels in een speciale hydropot mét watermeter & waterreservoir. Door de teelt op vulkaankorrels komt er meer zuurstof bij de wortels van de plant. De hydropot in combinatie met de vulkaankorrels zorgen voor de juiste verhouding zuurstof en water bij de wortels. Dit resulteert in gezonde en sterke planten.

We verkopen onze planten en via diverse tuincentra in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Ook kunnen consumenten terecht op de website van Beautanic Lifestyle voor hun aankopen.

Voor meer informatie, bezoek onze website van Beautanic Lifestyle.