25 – 40 uur

HBO

Honselersdijk

ln ons bedrijf vragen we onszelf al een tijdje af of iedereen in de buurt ons wel kent. MDK creëert unieke concepten die onder verschillende merken in tuincentrums staan. Daarnaast zijn we met onze locatie in Ghana een bijzonder bedrijf dat anders is dan andere. Echter is ons bedrijf bij potentiële collega’s uit de regio nog veelal onbekend of worden wij nog gezien als snijgroen producent. Daarom aan jou de vraag: Hoe kan MDK zichzelf beter positioneren en communiceren op de lokale arbeidsmarkt?

Soliciteer direct!

Wat ga je doen?

  • Werken aan jouw uitdagende stageopdracht
  • Je mag bekendheid generen voor ons bedrijf.
  • Meehelpen en leren van onze human resource afdeling.
  • Ondersteunen van projecten binnen de hr-afdeling

Wat breng je mee?

  • Je zit op dit moment in je laatste jaar van een HBO HRM-studie.
  • Communicatie vaardig (Nederlands en Engels)
  • Positieve en sociale instelling
  • Je bent Leergierig en houdt van uitdagingen
  • Flexibele instelling

MDK als stageplek

Medewerkers leven mee met het bedrijf en zetten waar nodig een stapje extra. Het hele team zet zich in om met elkaar de werkzaamheden van de dag weer af te krijgen. Waar nodig helpen we elkaar en op die cultuur zijn we enorm trots. Bij MDK houden we van een open en eerlijke cultuur, we vertrouwen en helpen elkaar waar nodig. Wij willen graag dat onze medewerkers in hun kracht staan. Wij vinden het wel heel bijzonder dat het gemiddelde dienstverband 10 jaar is, dat zegt eigenlijk al genoeg.

Arbeidsomstandigheden

Je werkt elke dag met groene planten, zo heb je het gevoel alsof je in de natuur werkt. Zo schermen we in de zomer de zon weg en in de winter is het aangenaam warm in de kas. Bij elke werkplek zorgen we ervoor dat deze ruim voldoet aan de Arbo eisen om het werken zo prettig mogelijk te maken. Werkzaamheden proberen we ook zoveel mogelijk te laten rouleren zodat het nooit saai wordt.

Jong Team 

Naast de ervaren medewerkers werken er bij MDK ook een hele leuke club jonge mensen, soms als scholier begonnen en blijven hangen. Iedereen krijgt de kans om mee te denken en mee te praten om het bedrijf nog verder te helpen. Er is een wielrenteam de “Beautanic brommers” de elke week met elkaar op pad gaan. Wij willen graag jong talent aan ons binden.

Arbeidsvoorwaarde

Natuurlijk mag salaris niet de enige voorwaarde zijn waarom je graag voor een bedrijf werkt. Jij krijgt bij ons een passende beloning die bij je inzet en verantwoordelijkheid past. Daarbij hebben we een fijne werksfeer en een actieve PV.