demo webshop
Nederlands English Deutsch Fran�ais Italiano Čeština РУССКИЙ
Zwethlaan 18, 2675 LB Honselersdijk • +31 (0)174-630615 • info@mdk.nl • skype: sales.mdk
+ Menu

Interieurtips voor in huis!

Het is een perfect moment om uw interieur op te frissen. Daarvoor hebben we voor u een aantal tips, tricks en trends van 2016 opgesteld.

  • Rond en ovaal is DE vorm
In 2016 is rond en ovaal helemaal in. Gebruik ronde potten, vazen en neem gerust een ronde (salon)tafel in huis. Ronde tafels zijn echt een trend, een leuk voordeel van een ronde tafel is dat je gezellig met de gehele familie “rond” de tafel kan zitten.
 
  • Breng buiten naar binnen
Het gebruik van pure en natuurlijke materialen brengt een vrolijke sfeer met zich mee. Zet bijvoorbeeld een robuuste eikenhouten eettafel in huis. Een andere tip; zorg voor een aantal tropische planten in huis en plaats deze in een stoere pot op een kleine tafel.  De plant mag in 2016 een prominente rol in uw woning krijgen, plaats bijvoorbeeld een plant op een zuil. Of zet een paar losse decoratieve bladeren in een mooie ronde vaas, dit zie je ook veel in de moderne huiskamer.
 
  • Pasteltinten voor sfeer
Voor een sfeervol en warm effect in uw woonkamer, zijn zachte en lichte kleuren de trend in 2016! Pasteltinten bijvoorbeeld zorgen ervoor dat u heerlijk tot rust komt in uw huiskamer, maar evengoed zijn deze kleuren goed te gebruiken in de slaapkamer. Kleurentips van 2016: koper, wit, grijs en okergoud! Door deze zachte kleuren komen ook de planten en decoratiebladeren in uw woonkamer beter tot zijn recht.  
 


geplaatst op: 27-05-2016  //  terug naar het overzicht
Webshop Specials